Certificări Colcear Logistics.
Îndeplinim cele mai înalte standarde din industrie.

Suntem o companie de transport și logistică cu o vastă experiență în domeniul transportului vrac, transportul bulk, dar și transportul silo și transportul de mărfuri generale. Oferim soluții personalizate și integrate pentru fluxul de aprovizionare al clienților noștri și avem o flotă performantă și dotată cu sisteme moderne de siguranță și monitorizare.

Aici la Colcear Logistics ne-am convins că o bună asigurare a calității nu garantează doar clienți mulțumiți, dar generează și o satisfacție ridicată a angajaților.

Colcear Logistics a obținut numeroase certificări internaționale Acestea confirmă angajamentul nostru pentru excelență și profesionalism, dar și preocuparea noastră pentru tratarea adecvată a diferitelor tipuri de produse și optimizarea lanțul de aprovizionare.

Certificat GMP+ B4
Certificat GMP+ B4

Colcear Logistics a primit certificarea GMP+ FSA si demonstrează într-o manieră transparentă că îndeplinește toate cerințele pentru asigurarea transportului de hrană de animale, siguranței furajelor și transportului rutier. Acest certificat este recunoscut la nivel internațional si asigură că transportul furajelor se face în condiții igienice, fără a le contamina sau altera.

IFS Logistics
IFS Logistics

IFS Logistics atestă faptul că compania Colcear respecta toate cerințele în ceea ce privește transportul vrac pentru cereale, produse cerealiere, lapte și zer praf, fulgi de cartofi, zahăr și sare la temperatura camerei. Astfel, se asigura ca produsele sunt transportate în conformitate cu legislația în vigoare, si este recunoscut la nivel internațional, oferind o garanție […]

Certificat SQAS
Certificat SQAS

Safety & Quality Assessment for Sustainability este un instrument de evaluare a performanței companiilor de transport și logistică în domeniul calității, siguranței, securității, mediului și responsabilității sociale corporative. Colcear Logistics a dobândit această certificare în anul 2024 ceea ce atestă conformarea firmei cu cerințele sistemului SQAS.

Certificat ISO 9001
Certificat ISO 9001

Standardul ISO 9001 reprezintă încununarea tuturor standardelor de calitate, asigurând procese și servicii de înaltă calitate – indiferent de mărimea, industria și orientarea organizației. Colcear Logistics a reușit sa obțină aceasta certificare în anul 2021 ca o recunoaștere a competenței și a profesionalismului companiei, dar și pentru a demonstra că transportul produselor este în conformitate […]

Certificat ISO 14001
Certificat ISO 14001

Preocuparea companiei Colcear Logistics pentru mediu și sustenabilitate nu este doar una declarativă. In anul 2021, ne-am solidificat acest angajament prin certificarea ISO 14001, care se referă la sistemul de management al mediului, prevenirea poluării și reducerea impactului asupra mediului in transporturi. Astfel, Colcear Logistics militează și respecta toate cerintele pentru ca produsele să fie […]

Certificat ISO 45001
Certificat ISO 45001

Sănătatea și siguranța reprezintă o parte esențială a filozofiei companiei noastre. Colcear Logistics a obținut certificarea ISO 45001 ca o recunoaștere a responsabilității față de sănătatea și securitatea personalului. Respectăm toate standardele referitoare la sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale încă din 2021, punem viața și siguranța pe primul loc prin eliminarea pericolelor […]

Certificat ECTA
Certificat ECTA

Membrii Asociației Europene de Transport Chimic (ECTA) sunt furnizori de servicii logistice implicați în transportul de mărfuri chimice în Europa. Prin această aderare la ECTA, Colcear Logistics își demonstrează angajamentul de a îmbunătăți standardele în industria transportului de produse chimice.