Transport mărfuri generale

Indiferent de specificul mărfii transportate, Colcear Logistics oferă soluții de transport silo specializate pentru transportul eficient al mărfurilor vrac, cum ar fi cereale, furaje, zahăr, pulberi, granule și alte materiale similare, menite să răspundă cerințelor complexe ale industriei.

Oferim servicii de transport marfă generală completă în mod regulat din România și către alte țări ale Uniunii Europene: Ungaria, Serbia, Lituania, Slovacia, Cehia, Polonia, Germania, Austria și altele.

Colcear pentru transportul de mărfuri generale fără compromisuri.

Categoria de mărfuri generale cuprinde o varietate de bunuri și produse. Colcear Logistics vă ajută cu orice tip de transport aveți nevoie, de la un transport simplu de la punctul A în punctul B până la o soluție complexă de logistică.

Ce transportăm? Mărfuri care se pot transporta de la un punct la altul cu un mijloc de transport de marfă standard, de la electrocasnice, la diverse materiale de construcții și obiecte valoroase. Asigurăm transportul în condiții de siguranță maximă și la un preț corect și atractiv. Avem posibilitatea de a gestiona și transporta în România și oriunde în UE.

Soluții flexible, transport fiabil de mărfuri generale.

Cu o experiență în industrie din anul 2008 și o strategie bine stabilită, Colcear Logistics este soluția optimă pentru transportul de mărfuri generale

Ne adaptăm perfect la cerințele beneficiarilor și acordăm o importanță majoră siguranței mărfurilor pe durata transportului, fiecare transport fiind tratat în mod individual. Efectuăm transporturile cu vehicule sigure, de ultimă generație, ținem cont de specificul mărfii transportate și condițiile de transport pentru ca bunurile să ajungă întotdeauna în perfectă stare la destinație.

Garantăm profesionalism în orice situație. În funcție de ceea ce îți dorești să transporți, Colcear Logistics îți oferă:

  • Siguranță și calitate
  • Transport exclusiv
  • Prețuri avantajoase
  • Alegi tu destinația, și noi livrăm oriunde.

Suntem mândri să vă oferim soluții de transport de înaltă calitate, iar certificările noastre atestă angajamentul nostru față de excelență, siguranță și sustenabilitate în domeniul transportului.

Citește mai mult.
Certificat ISO 45001
Certificat ISO 45001

Sănătatea și siguranța reprezintă o parte esențială a filozofiei companiei noastre. Colcear Logistics a obținut certificarea ISO 45001 ca o recunoaștere a responsabilității față de sănătatea și securitatea personalului. Respectăm toate standardele referitoare la sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale încă din 2021, punem viața și siguranța pe primul loc prin eliminarea pericolelor […]

Certificat ISO 14001
Certificat ISO 14001

Preocuparea companiei Colcear Logistics pentru mediu și sustenabilitate nu este doar una declarativă. In anul 2021, ne-am solidificat acest angajament prin certificarea ISO 14001, care se referă la sistemul de management al mediului, prevenirea poluării și reducerea impactului asupra mediului in transporturi. Astfel, Colcear Logistics militează și respecta toate cerintele pentru ca produsele să fie […]

Certificat ISO 9001
Certificat ISO 9001

Standardul ISO 9001 reprezintă încununarea tuturor standardelor de calitate, asigurând procese și servicii de înaltă calitate – indiferent de mărimea, industria și orientarea organizației. Colcear Logistics a reușit sa obțină aceasta certificare în anul 2021 ca o recunoaștere a competenței și a profesionalismului companiei, dar și pentru a demonstra că transportul produselor este în conformitate […]

Suntem o companie dedicată să îți ofere soluții pe întregul proces logistic.

Contactează-ne oricând vrei să îți trimitem o ofertă sau să afli mai multe despre noi.

Ne poți și suna direct. Uneori e mai ușor!
+40 758 254 380

Contactează-ne acum

Oferta ta personalizată este la un click distanță. Contactează-ne!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.