Colcear Logistics - mai mult decât transport. Construim un viitor sustenabil.

Pentru mulți dintre clienții noștri, abilitatea de gestionare a problemelor legate de mediu este un factor cheie în alegerea furnizorilor de servicii de transport. Colcear Logistics nu este doar o companie de transport. Ne-am angajat să modelăm un viitor mai sustenabil în timp ce transportam marfa în jurul lumii.

Pentru un viitor mai verde al transportului în industrie!

Operațiunile Colcear Logistics de bază se concentrează pe transportul de produse alimentare în vrac, produse chimice, transport de silozuri și mărfuri generale. Recunoaștem responsabilitatea profundă pe care o avem în ceea ce privește minimizarea impactului nostru asupra mediului. 

Considerăm că avem responsabilitatea de a analiza, monitoriza și evalua impactul activităților noastre de transport și logistică asupra mediului. Înțelegem că industria transporturilor poate avea o amprentă ecologică semnificativă, așa că încercăm să găsim cele mai bune soluții și să punem la punct cea mai bună variantă posibilă de transport și logistică. 

Prin urmare, am implementat practici inovatoare și prietenoase cu mediul pentru a reduce impactul transporturilor la minimum. Ținând cont de reglementările actualizate constant, Colcear abordează și aceste aspecte:

  • Concepte logistice individuale și flexibile
  • Mai puține gaze de eșapament: protecția împotriva emisiilor și reducerea zgomotului prin noile vehicule
  • Camioanele noastre sunt monitorizate permanent pentru a verifica dacă sunt respectate vitezele legale, dacă echipajul, încărcătura și ceilalți participanți la trafic sunt în siguranță
  • Personalul nostru urmează cursuri de conducere pentru a reduce emisiile, cursuri de formare pentru manipularea încărcăturii, a deșeurilor și a echipamentelor sub presiune ridicată, precum și pentru gestionarea situațiilor de criză și de urgență 
  • Autorizație ISCIR 
  • Suntem certificați SQAS (Evaluarea siguranței și calității pentru durabilitate) ce evaluează performanța companiilor de transport și logistică în domeniul calității, siguranței, securității, mediului și responsabilității sociale corporative.
  • Parteneriate cu service-uri autorizate pentru gestionarea serviciilor de urgență
  • Camioanele noastre nu au mai mult de 3 ani vechime și respectă standardele de emisii Euro 6

Împreună, putem crea o lume în care transportul eficient și sustenabilitatea merg mână în mână.

Pe lângă aceste măsuri, Colcear Logistics pune preț pe respectarea tuturor standardelor din industrie. Astfel, am obținut certificarea Certificarea SQAS care evaluează performanța companiilor de transport și logistică în domeniul calității, siguranței, securității, mediului și responsabilității sociale corporative. 

De asemenea, am obținut Certificarea ISO 14001 în 2021 specifica sistemului de management al mediului, prevenirea poluării și reducerea impactului asupra mediului în transporturi. Facem toate demersurile pentru a respecta cerințele impuse de legislația în vigoare, în așa fel încât produsele să fie transportate fără emisii și în mod ecologic

Suntem o companie dedicată să îți ofere soluții pe întregul proces logistic.

Contactează-ne oricând vrei să îți trimitem o ofertă sau să afli mai multe despre noi.

Ne poți și suna direct. Uneori e mai ușor!
+40 758 254 380

Contactează-ne acum

Oferta ta personalizată este la un click distanță. Contactează-ne!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.