Alege Colcear pentru transportul vrac, transport silo și mărfuri generale.

Contactează-ne

Companiile aleg COLCEAR Logistics pentru că avem posibilitatea de a gestiona și transporta materiale în vrac oriunde în UE. Indiferent dacă este vorba de transportul de mărfuri vrac, uscate sau granule si publeri, Colcear este partenerul ideal pentru transportul sigur și fiabil al produselor din industria alimentară, industria materialelor de construcții, materialelor plastice și industria petrochimică.

Avantaje operaționale

  • Aplicații logistice integrate cu TMS-ul clientului
  • Transport dedicat și soluții complet integrate
  • Asigurarea încărcăturii în timpul transportului

Transport pentru orice tip de mărfuri,
oriunde și indiferent de domeniu

Contactează-ne

Semiremorcile siloz sunt instrumentul central în această activitate care stă la baza afacerii noastre. Colcear Logistics a câștigat aprecierea și încrederea clienților prin profesionalism și servicii de calitate livrate la cele mai înalte standarde. Cu o experiență pe piață din 2008 în administrarea transporturilor de marfă vrac, serviciile Colcear Logistics sunt apreciate de clienți pe termen lung.

 

Colcear Logistics este un furnizor experimentat de servicii spedition, licențiat de Autoritatea Rutieră Română. În calitate de partener logistic internațional, oferim soluții personalizate și eficiente pentru clienții noștri oriunde au nevoie și oricând se află în impas, adaptându-ne la cerințele specifice ale fiecărui timp de transport.

Close

Asumăm un angajament ferm de a furniza servicii de înaltă calitate, garantând siguranța și livrarea materialelor în termenul stabilit. Această disponibilitate constantă reflectă atenția noastră permanentă față de nevoile clienților noștri și flexibilitatea de a răspunde cerințelor pieței.

 

Colcear Logistics adoptă tehnologii de ultimă generație pentru a asigura performanța optimă în gestionarea flotei noastre. Monitorizăm constant flota prin intermediul serviciilor specializate și avem un sistem de supraveghere GPS integrat în fiecare unitate. Acesta permite localizarea în timp real a camioanelor și accesarea istoricului fiecărei curse, contribuind la o gestionare eficientă și transparentă.

Close

Folosim servicii de curățare profesionale, de înaltă performanță și certificare EFTCO pentru curățarea cirsternelor. Fiecare proces de curățare este efectuat cu precizie și atenție la detalii de către specialiști. În acest fel, Colcear Logistics garantează un serviciu de transport de calitate și lipsit de griji.

 

Echipamentele sunt întreținute de service-uri autorizate, fiind verificate regulat de către specialiști. Această practică asigură respectarea reglementărilor tehnice, de mediu și de siguranță, contribuind la durabilitatea și fiabilitatea întregii noastre flote. Prin aceste măsuri, ne angajăm să oferim servicii de transport cu un nivel înalt de eficiență și siguranță, pentru ca tu să fii sigur că marfa va ajunge exact în timpul estimat și cu cele mai mici riscuri.

Close

Flota Colcear Logistics

Dispunem de cunoștințe solide în domeniu și o gamă foarte largă de echipamente de primă clasă - inclusiv remorci pentru silozuri, semiremorci și containere speciale. Suntem întotdeauna pregătiți să oferim excelență și ne remarcăm printr-o viziune amplă și pregătire temeinică în ceea ce presupun procesele logistice ale unei companii. În plus, punem la dispoziția clienților noștri o flotă completă și complexă care poate acoperi orice tip de nevoie. Colcear Logistics folosește atât capete de tractor și semiremorci ale marilor producători, echipate cu compresoare silențioase și răcitoare de aer, cât și silozuri cu o capacitate de 40-63 m³. Acestea respectă cu strictețe standardele tehnice și sunt în conformitate cu normele de control ale emisiilor Euro 6.

Contactează-ne acum

Oferta ta personalizată este la un click distanță. Contactează-ne!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.