Transport vrac/bulk de alimente tip pulbere

De la zahăr la amidon, până la produse vegetale și cereale, noi le transportam pe toate. Ne unim cunoștințele și pasiunea pentru a găsi soluția logistică ideală pentru mărfurile tale uscate la vrac.

Transportăm mărfuri uscate vrac în remorci silozuri și containere.

Atunci când vine vorba de transportul produselor uscate, noi îți sprijinim afacerea cu soluții eficiente și o gamă largă de servicii. În funcție de cerințele și de tipul de produs care trebuie transportat, vă punem la dispoziție o flotă extinsă și personal calificat pentru ca marfa uscată să ajungă la destinație în siguranță.

Tipuri de alimente uscate vrac pe care le putem transporta:

  • Zahăr, sare
  • Amidon și gluten
  • Lapte praf
  • Produse cerealiere (făină, mălai)
  • Produse vegetale

Respectăm standardele de siguranță din industria alimentară.

Garantăm siguranța alimentelor în procesul de transport și asigurăm calitatea, atât prin pregătirea șoferilor conform standardelor din industria alimentară, cât și prin separarea unităților de transport alimente de cele non-food și utilizarea de racorduri și garnituri folosite exclusiv în transportul produselor alimentare vrac.

Fiecare vehicul este proiectat pentru a asigura condiții optime de transport, menținând integritatea și calitatea produselor pe întreg parcursul călătoriei.

Din 2008 suntem dedicați obținerii celor mai importante certificări în transportul alimentelor, pentru a le garanta partenerilor noștri siguranță, transparență și eficiență în procesul logistic. 

Toate părțile din sistemul nostru operațional și vehiculele care intră în contact cu produsele sunt în deplină conformitate cu cele mai înalte standarde prevăzute de lege.

Suntem o companie dedicată să îți ofere soluții pe întregul proces logistic.

Contactează-ne oricând vrei să îți trimitem o ofertă sau să afli mai multe despre noi.

Ne poți și suna direct. Uneori e mai ușor!
+40 758 254 380

Contactează-ne acum

Oferta ta personalizată este la un click distanță. Contactează-ne!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.