Rezultatele vin din motivație și pregătire.
Noi le avem pe ambele.

În cei peste 10 ani de activitate, Colcear Logistics a evoluat de la un transportator local de mărfuri la unul dintre operatorii cei mai performanți din zona de est a Europei. Creșterea anuală a flotei, operațiunilor și diversificarea domeniilor pe care le deservim ne recomandă ca un partener puternic și eficient pentru întreg fluxul de aprovizionare al clienților noștri din întreaga Uniune Europeană și nu numai.

Ca specialiști în logistică, ne adresăm în mod direct tuturor problemelor clienților noștri:

Analizăm. Structurăm. Oferim soluții adaptate pentru lanțul logistic la calitate superioară și un preț optimizat.

Dorim să oferim valoare clienților noștri prin serviciile oferite, așa că funcționăm cu ajutorul formulei pe care am dezvoltat-o: „52 7 24”:

52 de săptămâni pe an. Șapte zile pe săptămână. Disponibili 24 de ore pe zi.

Considerăm că această abordare, împreună cu convingerea că lucrurile făcute bine și corect, în condiții avantajoase pentru toate părțile implicate, poate fi sustenabilă.
Aceste valori au diferențiat Colcear Logistics în timp și ne-au ajutat să rămânem pe piață în condiții de profitabilitate. Abordarea noastră nu se rezumă doar la a oferi un serviciu de transport eficient, ci și la a elimina problemele asociate calității acestuia.

Dorim să ne ajutăm clienții să-și transporte bunurile și să beneficieze de o experiență lipsită de griji, unde marfa este gestionată corect, rapid și nu există probleme în lanțul logistic. Prin intermediul soluțiilor și serviciilor noastre de transport end-to-end, ne asigurăm că aceștia pot să se concentreze pe activitățile lor principale, în timp ce noi gestionăm cu precizie și profesionalism fiecare aspect ce ține de transportul silo, bulk, vrac, transportul alimentar sau transportul chimic.

Nu suntem doar o companie de transport, ci un partener dedicat.

 

Cu Colcear Logistics, ai la dispoziție servicii de transport de calitate superioară, specializate în multiple domenii. Beneficiați de transport vrac eficient pentru alimente în formă uscată, având în vedere cerințele stricte de manipulare a acestora. Asigurăm, de asemenea, transport bulk profesionist pentru hrană destinată animalelor, garantând securitatea și integritatea produselor pe întreg parcursul traseului.

Cu expertiza noastră în transportul silo, ne propunem să vă oferim soluții sigure și fiabile pentru manipularea și transportul eficient al mărfurilor. Suntem specializați în transportul bulk al granulelor sau pulberilor de plastic, adaptându-ne nevoilor specifice ale acestui sector.

Indiferent de natura mărfurilor, Colcear Logistics vă asigură un serviciu de transport dedicat și de încredere, acoperind integral și eficient toate cerințele dumneavoastră logistice.

Echipa noastră - partenerii tăi în timp real.

Echipa din spatele companiei Colcear Logistics evoluează constant utilizând servicii tehnologice specializate pentru a garanta siguranță și punctualitate. Clienții care apelează la noi de câțiva ani, precum și cei care ne contactează pentru prima oară, beneficiază de consultanță pentru a ne asigura că serviciile oferite întâlnesc cu exactitate nevoile acestora.

Alex Colcear - Fondator & General Manager

A fondat Colcear Logistics cu scopul de a oferi servicii de transport și logistică de înaltă calitate. Cu ani de experiență în domeniu și o abordare inovatoare, Alex este motorul care impulsionează echipa noastră către excelență.

Alina Stefoni - Quality Manager & HR

În ceea ce privește calitatea și resursele umane, Alina se asigură că toate aspectele operaționale sunt conforme cu cele mai înalte standarde de calitate. Datorită ei putem spune că serviciile noastre sunt livrate în mod consistent și conform așteptărilor clienților.

Maria Ducan Ionescu - Finance Manager

Stabilitatea noastră financiară se datorează în mare măsură abilităților ei. Cu o expertiză solidă în domeniul financiar, Maria este un membru valoros al echipei noastre de conducere, aducând cu sine o perspectivă strategică și o viziune de ansamblu importantă pentru companie.

Cristian Popescu - Transport Manager

Cu o mare pasiune pentru organizare și eficiență, Cristian se asigură că fiecare produs ajunge la destinație în timp util și în stare perfectă. El planifică întreg procesul de încărcare și livrare a produselor, gestionează rutele de transport stabilite și optimizează traseele.

Suntem o companie dedicată să îți ofere soluții pe întregul proces logistic.

Contactează-ne oricând vrei să îți trimitem o ofertă sau să afli mai multe despre noi.

Ne poți și suna direct. Uneori e mai ușor!
+40 758 254 380

Contactează-ne acum

Oferta ta personalizată este la un click distanță. Contactează-ne!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.