Transport silo de granule și pulbere

Atunci când vine vorba de transportul silo de granule și pulbere, Colcear Logistics îți oferă optimizarea proceselor la nivel operațional și gestionarea inteligentă a lanțului de aprovizionare pentru destinatarii de produse chimice sub formă de pulberi și granule.

Transportul de materii prime în industria chimică

Colaborăm cu producători din diverse domenii ale industriei chimice, oferind soluții de transport adaptate nevoilor specifice ale acestora.

Pe lângă transportul în silozuri, oferim procese de control, opțiuni de depozitare și o gamă completă de servicii logistice.

Tipuri de granule sau pulbere din material plastic bulk pe care le putem transporta:

  • Granule PVC
  • PE, PP, PTA, ABS, PVC, PET

Flexibilitatea noastră în gestionarea acestor diverse materiale asigură clienților noștri că putem satisface cerințele specifice ale fiecărui produs chimic.

Siguranța. Prioritatea numărul unu în transportul de produse chimice

Domeniul materialelor plastice a cunoscut o expansiune continuă în ultimii ani. Misiunea noastră este de a asigura profitabilitatea clienților noștri și de a satisface cererile în continuă creștere.

Unitățile noastre de încărcare sunt special destinate transportului de produse chimice. Șoferii noștri sunt instruiți, bine informați și înțeleg respectarea normelor de protecție și prevenție de la încărcare până la transport și descărcarea la destinație. 

Calitatea procesului logistic furnizat de transportator este un diferențiator important. Suntem dedicați îmbunătățirii continue prin utilizarea semiremorcilor presurizate de tip siloz în cazul pulberii și granulelor din material PVC.

Într-un mediu în continuă schimbare, Colcear Logistics își asumă misiunea de a răspunde cu succes provocărilor acestui sector în expansiune prin continuarea îmbunătățirii și adaptării la noile cerințe. Colcear Logistics este un partener de încredere pentru transportul silo de granule și pulbere, atunci când ai nevoie și oriunde ai nevoie în România sau Europa.

Suntem o companie dedicată să îți ofere soluții pe întregul proces logistic.

Contactează-ne oricând vrei să îți trimitem o ofertă sau să afli mai multe despre noi.

Ne poți și suna direct. Uneori e mai ușor!
+40 758 254 380

Contactează-ne acum

Oferta ta personalizată este la un click distanță. Contactează-ne!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.