Transport de marfă în remorci tip siloz

Indiferent de specificul mărfii transportate, Colcear Logistics oferă soluții de transport silo specializate pentru transportul eficient al mărfurilor vrac, cum ar fi cereale, furaje, zahăr, pulberi, granule și alte materiale similare, menite să răspundă cerințelor complexe ale industriei.

Transport silo pentru orice tip de marfă

Transportul silo reprezintă un element esențial în lanțul nostru de servicii, oferind o modalitate sigură și eficientă de transport pentru o gama largă de mărfuri. 

Fie că este vorba despre transport vrac, produse alimentare sau nealimentare, cum ar fi granule de plastic, ciment, nisip sau mărfuri generale, transportul de materii prime uscate pentru sectorul construcțiilor sau pentru agricultura, Colcear Logistics pune la dispoziție cele mai bune servicii de transport silo.

Suntem pregătiți pentru provocări, oferim asistența necesară și găsim cele mai potrivite soluții în funcție de fiecare client în parte, colaborând îndeaproape cu aceștia pentru a asigura o flexibilitate operațională.

Având în vedere varietatea de mărfuri care pot fi transportate în silozuri, Colcear Logistics găsește cele mai bune soluții pentru a se potrivi tuturor cerințelor dumneavoastră.

Siguranță și calitate. Contaminare zero.

Flota noastră de transport silo este formată din mai multe tipuri de semiremorci cu echipamente diferite, dotate cu sisteme sigilare, asigurând integritatea și calitatea mărfii pe parcursul întregului traseu.

Punem mereu siguranța pe primul loc așa că fiecare etapă a procesului nostru de transport silo este proiectată și executată cu o atenție deosebită, asigurându-ne că mărfurile ajung la destinație în condiții optime și la costuri reduse, indiferent de specificul expedieriii.

Pe lângă siguranța transportului în sine, avem mare grijă să evităm contaminarea în silozurile noastre, folosind servicii specializate de curățare. Astfel, se asigură o igienă riguroasă a echipamentelor, dar și o spălare înainte de fiecare încărcare pentru ca mărfurile să fie păstrate în cele mai bune condiții.

Suntem mândri să vă oferim soluții de transport de înaltă calitate, iar certificările noastre atestă angajamentul nostru față de excelență și siguranță în domeniul transportului.

Citește mai mult.
Certificat ISO 45001
Certificat ISO 45001

Sănătatea și siguranța reprezintă o parte esențială a filozofiei companiei noastre. Colcear Logistics a obținut certificarea ISO 45001 ca o recunoaștere a responsabilității față de sănătatea și securitatea personalului. Respectăm toate standardele referitoare la sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale încă din 2021, punem viața și siguranța pe primul loc prin eliminarea pericolelor […]

Certificat ISO 9001
Certificat ISO 9001

Standardul ISO 9001 reprezintă încununarea tuturor standardelor de calitate, asigurând procese și servicii de înaltă calitate – indiferent de mărimea, industria și orientarea organizației. Colcear Logistics a reușit sa obțină aceasta certificare în anul 2021 ca o recunoaștere a competenței și a profesionalismului companiei, dar și pentru a demonstra că transportul produselor este în conformitate […]

Certificat GMP+ B4
Certificat GMP+ B4

Colcear Logistics a primit certificarea GMP+ FSA si demonstrează într-o manieră transparentă că îndeplinește toate cerințele pentru asigurarea transportului de hrană de animale, siguranței furajelor și transportului rutier. Acest certificat este recunoscut la nivel internațional si asigură că transportul furajelor se face în condiții igienice, fără a le contamina sau altera.

Suntem o companie dedicată să îți ofere soluții pe întregul proces logistic.

Contactează-ne oricând vrei să îți trimitem o ofertă sau să afli mai multe despre noi.

Ne poți și suna direct. Uneori e mai ușor!
+40 758 254 380

Contactează-ne acum

Oferta ta personalizată este la un click distanță. Contactează-ne!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.