Termeni și condiții

Site-ul www.colcear.com este proprietatea Colcear Logistics Group S.R.L., Str. Hațegului 182A, 327435 Zăvoi, Caraș-Severin, România, CUI 7212299, office@colcear.com.

Accesul la site-ul web și utilizarea acestuia se supun regulilor și condițiilor menționate în acest document. Utilizarea acestui site web este condiționată de acceptarea acestor termeni și condiții, precum și de asumarea răspunderii în cazul încălcării acestora.

Materialele conținute și drepturile de proprietate intelectuală aferente, publicate pe acest site, sunt sub licența Colcear Logistics Group S.R.L. și sunt protejate de lege. Utilizarea textelor și a informațiilor de pe acest site este permisă în următoarele condiții:

  1. Documentele, materialele sau informațiile nu vor fi modificate.
  2. Documentele, materialele sau informațiile vor fi folosite numai pentru uz personal, necomercial.
  3. Orice copie a acestor documente, materiale sau informații trebuie să includă mențiunea privind drepturile de autor.

Alte utilizări sunt interzise, cu excepția cazurilor menționate mai sus. Utilizarea textelor și a datelor în aceste condiții nu permite utilizarea designului, a aspectului sau a imaginilor publicate pe site. Autorizarea de a copia în limitele menționate mai sus nu permite includerea materialelor, documentelor, informațiilor sau a oricărei părți a acestora în orice altă lucrare sau publicație, pe suport de hârtie, în format electronic sau în orice altă formă. Nicio parte a acestui site web nu poate fi reprodusă, transmisă sau stocată pe un alt site web sau prin intermediul unui alt sistem electronic de înregistrare.

Accesul la site

În timp ce utilizează site-ul web, utilizatorul este de acord să respecte legile aplicabile și să nu desfășoare activități de cracking, hacking sau alte activități similare, care pot afecta buna funcționare a site-ului web, a serverului sau securitatea informațiilor. Utilizatorul este de acord să suporte toate costurile legate de utilizarea site-ului web, cum ar fi cele pentru serviciile de telefonie sau internet.

Drepturile de utilizator

Utilizatorii acestui site web au următoarele drepturi:

  • explorarea conținutului www.colcear.com
  • inserarea de link-uri către acest site pe propriile pagini web (atunci când link-urile sunt incluse în site-uri comerciale sau publicitare, se va deschide o fereastră nouă pentru vizualizarea site-ului).
  • persoana care își bazează deciziile, acțiunile sau inacțiunea pe informațiile conținute în acest site își asumă întreaga responsabilitate pentru orice pierderi suferite.

Limitarea răspunderii

Toate datele, imaginile și specificațiile tehnice prezentate pe acest site web sunt prezentate doar în scop informativ. Acestea pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă și nu constituie o obligație contractuală.

Legislație

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului sunt supuse legilor românești. În cazul unui litigiu, se va încerca o soluționare pe cale amiabilă între părți în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere amiabilă, se va lua în considerare instanța competentă.

Date cu caracter personal

Datele care pot fi colectate sunt numele și prenumele, adresa, localitatea, codul poștal, numărul de telefon și adresa de e-mail, numai dacă aceste informații sunt trimise de către utilizator la office@colcear.com.

Prin completarea și trimiterea formularelor cu date cu caracter personal, utilizatorul își dă în mod expres acordul pentru prelucrarea acestora, în vederea atingerii obiectivelor enumerate pe site pentru formularul respectiv.

Datele cu caracter personal furnizate de utilizatori pe acest site nu vor fi transmise niciunei terțe părți, cu excepția celor împuternicite de noi.

Puteți vizita acest site web fără să ne comunicați identitatea dumneavoastră. În scopuri statistice, pot fi colectate informații generale, cum ar fi tipul de browser utilizat și locația din care este accesat site-ul web, dar nu există posibilitatea de a identifica utilizatorul pe baza informațiilor de mai sus.

Politica de confidențialitate

Această politică rezumă modul în care Colcear Logistics Group S.R.L. poate colecta datele utilizatorului, introduse prin intermediul site-ului web și forma în care acestea pot fi utilizate.

Prin trimiterea mesajului dvs. care poate conține date cu caracter personal (e-mail, nume, prenume, adresă) la adresa de e-mail a Colcear Logistics Group S.R.L., vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. de către Colcear Logistics Group S.R.L.

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, aveți dreptul de a interveni și dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, precum și dreptul de a solicita ștergerea acestora. Pentru a vă exercita aceste drepturi, puteți depune o cerere scrisă, datată și semnată la adresa office@colcear.com

Suntem o companie dedicată să îți ofere soluții pe întregul proces logistic.

Contactează-ne oricând vrei să îți trimitem o ofertă sau să afli mai multe despre noi.

Ne poți și suna direct. Uneori e mai ușor!
+40 758 254 380

Contactează-ne acum

Oferta ta personalizată este la un click distanță. Contactează-ne!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.